Klantenservice van Spangenberggroep in Maastricht
Shit, een akelige vreemde periode brak aan…. Corona

In 2017 nam ik afscheid van mijn vaste baan om mijn geluk en passie te volgen, namelijk mijn eigen bedrijf in de fotografie. Sinds 2010 heb ik een eigen bedrijf als trouwfotograaf. In deze passie en dus mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Hoewel werk, het voelt nog altijd als een hobby. Deze hobby groeide uit tot het maken van gemiddeld 40 trouwreportages per jaar. De meeste bruiloften vinden plaats in de periode mei tot en met september. Tel uit hoe druk deze periode dan is voor een trouwfotograaf. Het fotograferen is een dingetje, maar het bewerken van dit alles en het samenstellen van een trouwalbum neemt de meeste tijd in beslag. Tijd die ik absoluut graag voldoe aan dit soort projecten.

Ik ben dan ook heel trots op mijn bedrijf en met name hoeveel leuke bruiloften ik heb mogen vastleggen. Inmiddels is het 2022 en mag ik terugkijken op ruim 330 trouwreportages en ook voor dit jaar staan er alweer 35 trouwreportages gepland. Daarnaast doe ik nog wat kleinere opdrachten voor particulieren en/of bedrijven.

En toen kwam Corona
2020 het jaar van Corona. Het zou een bijzonder jaar worden. Veel koppels wilden gaan trouwen in 2020. Ik zou 50 trouwreportages hebben kunnen vastleggen, maar in maart werd alles anders. Het werd inderdaad een bijzonder jaar, alleen niet een jaar wat iedereen zou hebben verwacht. Er kwam een onbekend virus onze wereld in, Corona! Onzekerheid, angst, niemand die wist wat Corona was behalve dat je er ernstig ziek van kon worden. De hele wereld stond op zijn kop!

Mede door deze onzekerheid en ook de angst wat allemaal nog zou komen, heb ik besloten om toch elders aan het werk te gaan om te zorgen voor een wat zeker inkomen. Ik heb toen onderdak gevonden bij de klantenservice van Spangenberggroep in Maastricht. Het bedrijf gerund door zus en broer Clair en Floris Spangenberg. Een bedrijf waarbij ik mij snel thuis voelde. Het voelt als familie. Een jong en energiek bedrijf met een no-nonsens cultuur zoals ze zelf zeggen. En zo heb ik dit ook ervaren. Een bedrijf waar geven en nemen voorop staat en die mensen op waarde weten te schatten. Ik ben hier als zzp-er aan de slag gegaan en ik voelde mij al snel thuis. Enorm flexibel en betrokken. Een bedrijf met een prachtige dynamiek. Eind december werd ik gevraagd of ik interesse had om manager te worden in hun bedrijf en of ik niet bij hun in dienst wilde komen.

Een nieuwe uitdaging!
Per 1 februari ben ik begonnen met deze nieuwe uitdaging, bij de klantenservice van Spangenberggroep in Maastricht. Blij dat ik deze kans en het vertrouwen heb gekregen. Een leuke uitdaging 😊

Werken voor een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de klantenservice. Wij werken voor meerdere opdrachtgevers, zowel grote bedrijven als ook kleine bedrijven en zelfs de kleine eenmanszaak. Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw klantenservice of wilt u een eigen klantenservice via ons inrichten kijk dan eens op de website van:
Spangenberggroep
Contact pagina Spangenberggroep

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen op de Coolsingel | Bruidsreportage Limburg | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

reacties